marți, 21 mai 2013

Tratament pentru o epilare fara dureri

Pentru multe dintre femei epilarea constituie un adevarat calvar. Durerea, inrosirea pielii dupa epilare si cresterea prea rapida a parului face de multe ori ca doamnele si domnisoarele sa isi declare ca si-ar dori sa scape definitiv de parul in exces.
   Cea mai simpla metoda in acest sens este epilarea cu laser, insa aceasta este si costisitoare. De aceea, va propunem o metoda mult mai simpla, foarte eficienta si care nu va va afecta buzunarele. In primul rand cumarati de la magazinele naturiste 50 g lemn dulce si 50 g seminte de marar. Macinati foarte fin aceste 2 plante cu rasnita de cafea, puneti-le intr-o sticla de 1 litru, dupa care umpleti sticla cu alcool alimentar (de 70 grade). Se tine apoi la temperatura camerei timp de 15 zile. In acest timp se va agita sticla des, pentru a se omogeniza. Dupa cele 15 zile strecurati preparatul si puneti-l la rece in sticle mici, de culoare inchisa si cu dop care se poate inchide ermetic.
   Luati de 3 ori pe zi cate 1 lingurita din aceasta tinctura, diluata cu 100 ml apa, inainte de fiecare din cele 3 mese. Tratamentul are un efect deosebit de bun asupra organismului femeii, mai ales daca se face o cura destul de lunga ca timp (din aceasta cauza se recomanda folosirea a 1 litru de alcool). Se vor accentua caracterele feminine, sanii se intaresc, parul in exces se subtiaza sau chiar dispare in unele cazuri, pielea va arata mult mai sanatoasa si in general aspectul corporal se schimba in bine. Se pot face in cursul uni an doar 2 asemenea cure cu acest preparat (cu cate 1 litru o data).