marți, 20 septembrie 2011

Casa numerelor-film premiat cu 13 premii internationale

Fimul se poate vedea aici: http://vimeo.com/26004538
Subiectul abordat, tandemul HIV/SIDA, este unul mai mult decât fierbinte. Una dintre teoriile conspiraţiei statua că virusul HIV, ar fi fost dezvoltat ca virus de sinteză în laboratoarele centrului de cercetare pentru arme biologice de la Fort Detrick, Maryland din SUA, prin combinarea a doi retroviruşi de origine animală.
Decizia de sintetizare a virusului ar fi fost luată în 1969, ca urmare a exploziei demografice postbelice şi i-ar fi aparţinut unuia dintre siniştrii moguli ai planetei, Aurelio Peccei, lider al concernului industrial FIAT şi în acelaşi timp preşedinte al Clubului de la Roma, una dintre organizaţiile funeste ale elitei.

Se planificase ca în 5-10 ani să se obţină un virus refractar la procesele imunologice şi terapeutice. Data ar fi coincis cu iniţierea campaniei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, OMS (una dintre oficinele franc-masoneriei mondiale) de vaccinare gratuită antivariolică pe continentul african în 1977.

Un an mai târziu, avea loc o campanie a CDC Atlanta (Centrul Naţional pentru Controlul Epidemiilor) de vaccinare împotriva hepatitei B a comunităţilor de homosexuali din San Francisco, Los Angeles şi posibil, New York, care luaseră o amploare fără precedent după revoltele gay de la Stonewall Inn din New York, din iunie 1969. Ordinul de infectare ar fi fost dat de această dată de un alt monstru, Henry Kissinger, la "sugestia" Grupului Bilderberg, creat şi condus de Prinţul Bernhard al Olandei.
Soluţia HIV/SIDA nu ar fi fost unică, ci ar fi urmat să fie corelată cu alte strategii criminale: sterilizarea forţată a femeilor (prin vaccinuri gen prevenire cancer de col uterin), iniţierea de conflicte militare permanente şi fără finalitate, infestarea tutunului cu deşeuri radioactive, pulverizarea de substanţe letale din avion sub pretextul eliminării insectelor dăunătoare, eliberarea de dioxină în apa potabilă din oraşe, întreţinerea foametei în zonele sărace ale globului, Codex Alimentarius, fluorurarea pastei de dinţi ş.a.m.d.

Documentarul evită aceste subiecte, promovând o viziune cu totul originală asupra fenomenului global HIV/SIDA, intervievând unii dintre principalii actori ai mistificării: dr. Luc Montagnier, dr. Robert Gallo, dr. Francoise Barre Sinoussi (laureaţi ai premiului Nobel pentru epocala descoperire a virusului fantomă HIV), dr. Anthony Fauci, dr. Peter Piot şi mulţi alţii aflaţi în funcţii mari în OMS, CDC şi alte organisme medicale de prestigiu, dar şi unele voci discordante în concertul mondial de osanale precum dr. Peter Duesberg, profesor de biologie celulară şi moleculară la Universitatea Berkeley, dr. Donald P. Francis, director al Global Solutions for Infectious Diseases ş.a.
-Preluare de pe blogul: http://antiiluzii.blogspot.com/2010/10/sida-un-mit-profitabil.html