marți, 20 septembrie 2011

Reactiile normale ale detoxifierii

Daca procentul de hrana vegetala este spre 90%, se produce intr-adevar o detoxificare insotita de anumite stari specifice prin care au trecut mii de oameni pentru o perioada scurta. Printre acestea s-ar numara:

Durerile de cap
Starile de moleseala
Stari de voma
Febra
Guturaiul
Excesul de mucus eliminat prin nas/gura sau fecale
Aparitia cosurilor
Urticarie sau eruptii pe corp
Starile schimbatoare, precum ras-plans
Traspiratii reci/calde

Toate acestea apar in starea initiala si nu vor fi la toti oamenii la fel. La multi starea initiala poate sa fie dupa cateva zile iar la altii dupa saptamani sau luni. Este infricosator intr-o masura, insa daca ne gandim la transformarile mari care vor urma dupa aceasta stare de curatare interioara, vom realiza ca se merita tot efortul.

Adevaratele efecte secundare apar imediat dupa ce incepem sa consumam din nou in mare parte gatit si mai ales cand incepem sa ignoram cruditatile. Se simte imediat diferenta fiindca to echilibrul interior si starea de bine dispare, reinstalandu-se din nou senzatia aceea de corp greoi, de mancare nedigerata, de oboseala permanenta si lipsa de energie, energie consumata in exces pentru a digera felurile de mancare procesate termic sau foarte bogate in proteine animale.