luni, 11 iunie 2012

Solutii rapide pentru prevenirea unor boli de temut: diabet, cancer, infarct, atacul cerebral

  • Prima solutie este pentru DIABET: pentru scaderea glicemiei se recomanda consumul unui Cocteil cu otet si fibre , ca fiind cel mai bun leac! Zaharul ajunge in organism iar daca sistemul intern NU retine zaharul si acesta ajunge rapid in intestine, atunci el (zaharul) trece imediat in sange si organismul trebuie sa-i faca fata. Insa, cu cocteilul de mai sus, otetul iti inhiba dorinta de a primi prea mult zahar, iar fibrele incetinesc capacitatea zaharului de a trece in sange. Asadar, nu mai ai parte de "explozia" de zahar care blocheaza organismul si care te face sa consumi tot mai mult, toata ziua.
    Cocteilul se prepara din: apa, 4 linguri de otet (din vin rosu sau alb) si 1 lingura de fibre (Psyllium). Se amesteca si se bea DOAR inaintea cinei. Iti va reduce si senzatia de foame.


  • A doua solutie va ajuta sa preveniti CANCERUL. Solutia recomandata este extractul de struguri: e plin de antioxidanti si va protejeaza de radicalii liberi, cei care ne irita organismul. Experimentele au aratat ca extractul de samburi de struguri este foarte bun pentru prevenirea cancerului la san si la colon! De aceea, femeile peste 40 de ani ar trebui sa ia cate 200mg/ zi.



  • A treia solutie ajuta la prevenirea INFARCTULUI. De data aceasta, nu e vorba doar de produs, ci si de CAND il iei. Produsul in cauza este aspirina cardio (pentru copii) si ea trebuie luata SEARA (1 aspirina in fiecare seara pentru femeile peste 40 ani in mod special).

    Daca e sa analizam sangele dimineata, cand se face, in general, infarct, el este ingrosat. Daca se ia aspirina, el e fluidizat si reduce din probleme, avesta fiind motivul pentru care e important ca aspirina sa se ia seara.

  • ATACURILE CEREBRALE o solutie rapida pentru prevenirea lor este data de fructele si legumele albe. Cercetari recente arata ca, daca mananci fructe si legume cu miez alb, previi atacul cerebral: conopida, mere, pere, banane. Este vorba de miezul lor, nu de coaja. Aceste fructe si legume au antioxidanti care iti scad tensiunea si nivelul colesterolului si acest lucru scade riscul de atac cerebral.

    SUPLIMENTELE CARE VA COMBAT VICIILE:
    ARMURARIU (engl: "milk thistle")
    Acesta ajuta ficatul, dar este foarte bun si impotriva mahmurelii (a se lua cate 200 mg inainte de a bea :D)

    FE GYMNEMA SYLVESTRE (in traducere libera:"distrugatorul de zahar")
    Combate dependenta de zahar (250 mg) prin faptul ca ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange si face ca lucrurile dulci sa aiba un gust mai putin dulce.

    EXTRACT DE VASC (engl "mistletoe extract")
    Reduce tensiunea si este un bun diuretic. Ajuta indeosebi la reducerea cantitatii de SARE (recomandat persoanelor care tind sa foloseasca mai multa sare decat e nevoie): se dizolva 10 picaturi intr-un pahar cu apa si se bea.