joi, 12 iulie 2012

Slabiti cu Jennifer Hudson, invitata dr. Oz

Nimeni nu s-a luptat in public si mai cu succes cu greutatea, tinand piept presiunilor carierei de la Hollywood si rolului de mama ca Jenniffer Hudson. Ea va dezvalui cum a reusit sa slabeasca si cum planul ei poate functiona si pentru voi. Ea e un simbol al fortei, hotararii si puterii de a invinge. Ea a cucerit publicul in emisiunea "American Idol", apoi in rolul lui Effie, premiat cu Oscar, din filmul "Dreamgirls". A urmat un premiu Grammy. Insa pe masura ce steaua ei se ridica, presa de scandal i-a pus pe tapet silueta mai plina. Dar nu barfele din industrie au motivat-o pe Jennifer sa se schimbe, ci dragostea, sanatatea si rolul de mama au fost catalizatorii. Dupa nasterea fiului ei, Jennifer a apelat la organizatia "Weight watchers" sa scape de kilogramele din timpul sarcinii si sa-si transforme sanatatea. Succesul ei a fost plin de inspiratie. Si-a asumat rolul de model de inspiratie. Ea si-a motivat familia si prietenii sa o urmeze si impreuna au reusit sa adune $1700 (cartile: "Our family and friends have lost over a thousand pounds" si "I said to myseld: if she can do it, I can do it"). A inspirat Weight Watchers sa deschida "Centrul Jennifer Hudson" in orasul ei natal, Chicago. Jennifer vorbeste despre calatoria ei in noua ei carte, "Eu am reusit asta" ("I got this")


Multi incearca sa slabeasca pentru a fi fericiti. Insa e abordarea gresita. Trebuie sa fii fericit, apoi vei slabi. "Trebuie sa slabiti pentru voi, nu pentru a face pe altcineva fericit" spune Jennifer. "Primul lucru pe care trebuia sa-l fac dupa nasterea fiului meu era sa-mi schimb obiceiurile alimentare. Nu te gandesti ca aspectul tau poate capata atata importanta,  pana nu ai fost in ambele parti ale baricadei: atat supraponderala, cat si normala
"Pot sa mananc orice, insa intr-un mod sanatos si natural"


Planul alimentar al lui Jennifer pentru o zi:
MICUL-DEJUN (10 puncte). Clatitele au o dimensiune foarte mica. O clatita normala, mare, contine cel putin 3 puncte. Dar nu mancati toate cele 3 clatite, ci doar una. E un joc mental, vi se va parea ca mancati 3. Jennifer mai mananca si sunca de curcan pe care o amesteca cu un albus de ou. Sunca este fara sare, fiindca deja contine destula si trebuie avuta grija. Daca mancati si somon, atunci puneti si albus de ou (tot fara sare). Mananca si fructe fiindca e nevoie si de fibre, pentru ca digestia sa fie completa. Daca beti apa, care face foarte bine, si mancati si fructe pe langa mancare, atunci sistemul (scaunul) va functiona corect. Deci nu uitati sa adaugati si fructe.
PRANZUL - un burger de curcan (NU carne rosie), chiar daca multe diete ar fi impotriva acestui lucru, la Weight Watchers totul e permis, conteaza insa CUM mananci, echilibrul si PORTIILE. Nu exagerati. Langa burger, se pot manca niste cartofi dulci facuti la cuptor.


CINA - lasagna vegetariana, dar FARA foile de lasagna, sunt puse tot felul de legume puse unele peste altele (cu exceptia cartofilor).  Nu puneti deloc ulei
DESERT - fursecuri  mici (fiecare cate 1 punct). Puteti manca, insa doar 1 pe zi.
Lui Jennifer ii place sa bea de sarbatori o ceasca cu ciocolata calda. Alternativa pentru asa ceva este sa o preparati cu lapte de soia si fara frisca deasupra, contine doar 5 puncte. Bananele sunt si ele preferatele ei, fiind cel mai consistent fruct care are totodata si fibre.

SFATURILE lui Liz Josefsberg de la Weight Watchers pentru a slabi in anul 2012:
Oamenii care-si iau un angajament de Anul Nou au sanse de 10 ori mai mari sa reuseasca fata de cineva care nu-si ia nici un angajament la inceputul anului. Asa ca trebuie sa preluati controlul asupra mediului vostru, sa aveti instrumentele de control. Va trebuie: cani de masurat si linguri pentru a va controla portiile. Cumparati vase diferite iar atunci cand veti pregati retetele lui Jennifer Hudson de la Weight Watchers le veti putea portiona si congela. Puneti pe ele etichete ca sa stiti valabilitatea:
Daca vreti sa actionati rapid, va faceti provizii si incepeti. Fiti atenti si la calitatea mancarii. Secretul pierderii in greutate pe termen lung sunt alimentele cu calorii putine si multi nutrienti. Weight Watchers le numeste alimente neergizante. Weight Watchers a creat o lista minunata; sunt alimente bogate in fibre, proteine si apa. Te fac sa te simti plin. Sunt carnuri slabe, fructe, cereale integrale, lactate degresate si cu continut scazut de grasimi si legume proaspete. Lista de cumparaturi cu 20 de alimente super energizante poate fi gasita aici: http://adf.ly/AoSWH
Printati lista si luati-o cu voi la cumparaturi; in 20 de minute puteti cumpara 20 de alimente energizante ce va vor imbunatati viata. 


Iata ce exercitii face Jennifer Hudson acasa; ea a creat o serie de 3 exercitii pentru care aloca 15 minute. Insa nu trebuie sa stati pe ganduri si sa amanati pe a doua zi. Faceti-va timp pentru voi.
1. Genuflexiuni: faceti o serie de 25; ele vor tonifia posteriorul.
2. Abdomene: tot o serie de 25
3. Flotari: 25.
Puteti face si sarituri cu coarda, veti avea parte de mai multa distractie.


Iata cei 7 pasi simpli care va vor aduce sapte rezultate ce va vor schimba viata:
1. Vorbiti cu un prieten
2. Tineti legatura cu medicul
3. Aflati trecutul familiei
4. Dormiti mai mult
5. Reduceti stresul
6. Intrati in forma
7. Transformati-va odata pentru totdeauna greutatea