vineri, 31 august 2012

Solutii-minune de a alunga definitiv grasimea in 5 minute pe zi

Primul secret de combatere a grasimii sunt SUPLIMENTELE pentru un abdomen plat. Cand mananci mancare normala, fara PECTINA DE MAR sau fara fibre, aceasta trece repede prin stomac: stomacul ti-e gol si ti-e din nou foame. Insa, daca iei niste pectina de mar, mancarea iese greu din stomac, acesta ramane plin si nu-ti mai este foame. Se iau 500 mg de 3 ori pe zi, inainte de masa si este ieftina, circa $6 pentru o luna de tratament.
A doua solutie-minune de combatere a grasimii: EXTRACTUL DE SEMINTE DE STRUGURI. El aduce multe beneficii, printre care si accelerarea metabolismului in mitocondrii (fabricile de energie din celule). Ia nutrientii si scapa repede de ei, asa ca se ard multe calorii in acest proces. De ce nu putem manca totusi struguri? Raspuns: se pot manca, dar e nevoie de multe seminte (acestea accelereaza metabolismul). Se iau 150 mg o data pe zi. Aduc si alte beneficii: daca ai edeme, picioare umflate, studiile arata ca ajuta si atunci. E nevoie de $25 pentru tratamentul pe 8 luni.
Ultima solutie-surpriza de combatere a grasimii este FORSKOLINA, care ajura la mobilizarea grasimii din afara celulei. Celulele grase contin particule de grasime; luand forskolina care mobilizeaza grasimea, celulele grase "explodeaza". Suplimentul se gaseste in farmacii, in plafare si costa sub $25 pe luna. Exista o singura precautie: daca sunteti la varste la care puteti avea un copil, e bine sa vorbiti cu medicul, pentru ca medicamentul poate inhiba functia trombocitelor (unul din factorii de coagulare a sangelui).

SALATA PENTRU UN ABDOMEN PLAT:
Ca sa combati grasimea, ai nevoie de 4 alimente-minune:
-grapefruitul: este hidratant. Avem nevoie de el pentru ca, atunci cand apare deshidratarea, ti se face mai foame.
- chilli: studiile au aratat ca, daca mananci chilli, poti sta degeaba si tot arzi 10 calorii in 4 ore.
- fistic: e una din alunele cu cel mai scazut continut de grasime si cea mai mare cantitate de fibre.
- jicama: e fantastica, face parte din familia leguminoaselor; e usor de decojit si are coaja subtire. Se da pe razatoare ca pe un morcov sau cartof. Grapefruitul se decojeste si apoi, cu un cutit, se taie cu atentie bucatile dintre segmentele albe. Se pun peste jicama, se adauga si morcovii rasi. Se taie mic chilliul (sau jalapeno) si la acesta se adauga suc de lamaie, usturoi proaspat taiat, sos de peste (datorita caruia nu mai e nevoie sa puneti sare), zahar brun (sau miere sau nectar de agave. Se pune sosul peste alimentele razuite si se amesteca bine totul. Se adauga fistic la salata, dupa ce aceasta e pusa pe platou, dar si niste coriandru sau patrunjel tocat. E o salata foarte buna de luat la pachet. O portie are 125 de calorii.

EXERCITII PENTRU UN ABDOMEN PLAT in doar 5 minute:
 Stai pe un scaun cu spatar si te sprijini de acesta, tragand umerii inapoi. Acum incordeaza muschii adbominali. Simultan, strange muschii fesieri. Incordeaza-te in timp ce stai pe scaun. Ca o variatie: te poti ridica incet, cat mai incet, fara avant, respiri si la fel de incet te asezi la loc. Foarte incet: lucram muschii mari ai corpului. Jim nu crede in abdomene, el sustine ca trebuie sa stimulam metabolismul, si, in felul acesta, ardem grasimea in zona mediana.
Insa exista o variatie la acest exercitiu: se dau scaunele la o parte si trebuie sa stai in picioare, spate in spate cu o alta persoana (sau sprijinit de perete). Incearca sa duci picioarele mai in fata tinand picioarele cat mai departate si apoi stai cat mai jos posibil. Opreste-te, trage umerii inapoi si incordeaza muschii abdominali. Muschii fesieri, tendoanele, totul lucreaza simultan.Tragand umerii inapoi, iti inveti corpul sa aiba o postura corecta.

Exista un aparat cu laser numit ZERONA  care e noua frontiera in a combate grasimea si a scapa de centimetrii nedoriti. Zerona este un laser rece ce perforeaza celula grasa care devine un soi de pasta ce se intinde si se dizolva. Celulele individuale primesc mesaje iar glubulele albe le inghit si, astfel, grasimea scade. Minunat la aceasta noua tehnologie, este Zerona Trifecta, ceea ce inseamna ca e  noninvazic, nedureros si, cel mai important, nu distruge celula grasa. Stim ca celula grasa e importanta pentru functia endocrina a corpului. Reducand sau luand celulele grase din corp, cand vei lua in greutate in viitor, e probabil ca grasimea sa ajunga intr-un loc nedorit. Prin acest aspect aparatul difera de orice tehnologie din trecut. E nevoie de sedinte de 40 minute timp de 6 saptamani, cu un cost cuprins intre $2000-$3500. Efectele apar dupa 2 saptamani. E garantat ca puteti slabi cel putin 7,5 cm din zona dorita (de regula abdomenul).

INFECTIILE URINARE: manifestari si combaterea lor
Cand rinichii functioneaza normal, bacteria (sa zicem ca E-coli) incepe sa circule in sus, pe tractul urinar, si vrea sa  ajunga in vezica si ramane "blocata" pe acest drum; pe langa disconfort, produce si durere. Urina spala si desprinde bacteria. Dar aceasta din urma e lipicioase, se prinde de lucruri. Cel mai bun mod de a te ocupa de infectii este sa le previi. Iata cele 5 lucruri care ar putea preveni infectiile:
- sa bei 6-8 pahare cu apa pe zi;
- sa te stergi din fata inspre spate;
- urinatul dupa ce faceti dragoste
Pe langa  aceste metode vechi de combatere, exista niste metode moderne:
- vitamina C ajuta: face urina acida, iar mediul devine ostil pentru bacterii (1000 mg/zi de cum observati simptome); nu se mai pot urca la fel de bine pe pereti, nu se mai lipesc asa bine.
- manoza (D-Mannose powder) este marea noutate; se gaseste sub forma de pudra sau pastile. Daca se  iau 500 mg pe zi, manoza "imbraca" bacteria, care nu se mai poate nici lipi, nici "catara".

Secretul de a arata mai tanar nu tine numai de cosmetica. Mancaruri din tari indepartate va pot ajuta sa gasiti fantana tineretii si sunt mult mai ieftine. Aceste mancaruri sunt benefice fiindca suntem ceea ce mancam, asigurand o buna sanatate a pielii.
Prima mancare ce ajuta la mentinerea tineretii se consuma in Japonia: CASTRAVETELE DE MARE. In forma bruta, nu e gustos. Nu este totusi o planta, ci un animal ce apartine familiei echinodermelor, adica animale cu pielea tepoasa (cum sunt ariciul de mare, dolarul de nisip). Acest castravete de mare nu are schelet, dar contine multa vitamina A; aceasta, impreuna cu toate proteinele, e foarte buna pentru sanatatea pielii.
Urmatorul aliment care ne ajuta sa aratam tineri se gaseste in Hawaii: SPARANGHEL DE MARE. El e plin de vitamina A si acid folic, care e important pentru repararea pielii. E o planta ce creste pe stanci, deci nu e o buruiana marina.
Urmatorul aliment pentru tinerete vine din Irlanda: MUSCHI IRLANDEZ ("irish moss") este o alga bruna si face parte din buruienile marine, care sunt un soi de alge. Se consuma bautura facuta din acest muschi. Contine multa vitamina K care ajuta la mentinerea sanatatii pielii si la inlaturarea cearcanelor, e buna pentru oase, pentru coagularea sangelui. Muschiul se poate coace, din el se poate face un shake etc.