miercuri, 5 septembrie 2012

Problemele celor peste 40 de ani. Ochii umflati

INCONTINENTA - Luarea in greutate afecteaza incontinenta, la fel si nasterea. Musculatura pelvisului se schimba. 60% dintre femei nu discuta despre medicul lor despre aceasta problema, desi ar trebui sa o faca.  O tehnologie revolutionara pentru femeile de peste 40 de ani care au aceasta problema este plasa transvaginala. Procedura se face in cabinet si dureaza 20 minute. Plasa se introduce in vagin, se pune in mijlocul retrei (uneori nefiind nevoie sa fie trecuta prin os) si ea va interactiona cu tesuturile:
Va creste si va crea tensiunea necesara sustinerii. Se face o incizie in vagin, se coase si dureaza 20 minute, dupa care puteti reveni la activitatea normala.
FRUMUSETE - Marea greseala a celor de peste 40 de ani este ca, din dorinta de a ascunde orice, se ajunge sa se puna multe straturi peste straturi, rezultatul final fiind ca arata mai batrane. Una dintre tehnologiile revolutionare pentru aceasta categorie de varsta sunt extensiile lichide pentru gene. Extensiile contin mici fibre si sunt ca niste gene false la sticla. Aplicati un strat de rimel, apoi un strat din fibrele acestea, care se lipesc de rimel.
LIBIDOUL - Factorii hormonali sunt decisivi iar dupa 40 de ani, femeile sunt stresate, extenuate. Motivele diminuarii libidoului sunt multiple, si nu sunt doar medicale. O femeie dupa 40 de ani e inca fertila si inca mai poate ramane insarcinata. Contraceptivele hormonale duc la cresterea nivelului de proteine in sange, proteinele care leaga hormonii sexuali ("Lo Loestrin" este un exemplu). Astfel, testosteronul se leaga de celule si corpul nu-l mai poate folosi. Dupa 40 de ani, femeia are un nivel mai scazut de testosteron; cand e mai tanara, efectul nu e acelasi. Astfel, cand nu mai are asa de mult testosteron, are nevoie de cat mai putine astfel de legaturi. Nu e singura metoda contraceptiva pentru femeile peste 40 de ani. Se poate folosi un dispozitiv de masaj cu infrarosii atat pe spate, cat si in zona genitala. Astfel, aparatul stimuleaza fluxul de sange in zona si ajuta la reactia se xuala.
SUPLIMENTELE - Dupa 40 de ani, apar schimbari hormonale ce ne afecteaza viata, luarea in greutate, pierderea memoriei si altele. Un supliment recomandat este IRVINGIA care este un supliment pentru slabit. Cateva studii arata ca ajuta la pierderea in greutate, duce la diminuarea circumferintei taliei, ceea ce e foarte important pentru ca tot surplusul de greutate se asaza aici dupa 40 de ani. TURMERICUL si PIPERUL, ca supliment, au grija de mintea noastra. Acestea merg foarte bine impreuna, pentru dementa; turmericul e absorbit greu in intestine, e nevoie de doze mari de turmeric si curcumin - ingredientul activ din turmeric. Studiile arata ca daca se combina turmericul si piperul, absorbtia e mai buna in intestin, altfel trebuie luate doze foarte mari. Sunt putine cazuri de dementa in zonele lumii in care aceasta e dieta naturala, precum India.

 OCHII UMFLATI
Cauzele:
- sarea in exces: daca aceasta este cauza aparitiei ochilor umflati, atunci un remediu impotriva lor este folosirea unei creme de hemoroizi in jurul ochilor. La hemoroizi, aceasta strange venele - la fel actioneaza si sub ochi, imbunatatind circulatia din jurul ochilor. Nu trebuie folosita zilnic, nici prea des. Aplicati-o dimineata.
alergiile - un pont pentru alergii este ca seara sa va limpeziti parul: intra polen in par, puneti capul pe perna, fata intra in contact cu el si ochii se umfla.
- dermatita - Dr. Oz recomanda un tratament eficient, un produs chimic pe nume E.C.G.C. Nu ati auzit de el, insa sigur ati auzit de ceaiul verde, care e un puternic antiinflamator. Se ia plicul de ceai verde si se aplica pe ochi, se maseaza usor si se tin cam 4 minute. Substanta reduce inflamarea
- pozitia de dormit - cand suntem intinsi orizontal, forta gravitationala care, in mod normal impinge lichidul in afara capului, ii permite sa se acumuleze. Lichidul se aduna in pungile de sub ochi. Incercati sa ridicati putin capul. Puneti caramizi sub scandura patului. Inclinatia va permite fortei gravitationale sa scurga lichidul.
Cremele de ochi NU functioneaza, sunt bani irositi. Dar exista o solutie simpla, o lingura pe care o puneti in gheata, se pune pe ochi, se roteste usor; senzatia rece reduce aproape pe loc inflamatia.

Legumele sunt la fel de puternice precum medicamentele. Dupa 40 de ani, este important sa mancati legumele potrivite.
Leguma esentiala pentru vedere este DOVLEACUL (butternut squash).
Cea mai buna leguma pentru ten este VARZA DE BRUSSELS.
Leguma care ajuta la slabit este AVOCADO pentru ca are multe grasimi monosaturate sanatoase ce reduc inflamarea din organism, dar contine si multe fibre. Te mentine mai mult timp satul.

  • Provocarea vitaminelor
Cea mai buna vitamina pentru accelerarea metabolismului este MAGNEZIUL pentru ca ajuta organismul sa asimileze proteine si transforma alimentele pe care le mancam in energie. Multe femei nu au suficient magneziu in dieta, acesta fiind motivul pentru care se ingrasa.
Cea mai buna vitamina impotriva ridurilor este VITAMINA A.