marți, 4 decembrie 2012

Suplimente ce va ajuta sa scapati de burta: 7-keto, forskolina

Suplimentul 7-KETO
Iata cum functioneaza; 7-Keto este produsul secundar natural al unui hormon din corpul nostru, care ne ajuta sa ne mentinem tineri. Pe masura ce imbatranim, nivelul lui scade, incetinindu-ne metabolismul, asa ca ne ingrasam. Dar suplimentul de 7-keto ne acceleereaza metabolismul si ne ajuta sa pierdem grasimea de pe burta. Si, cel mai bine, e extrem de sigur. Exista lucruri care va pot readuce metabolismul avut la varsta de 30 de ani. Corpul produce natural ceva numit 7-keto; doar ca, dupa 30 de ani, producem mult mai putin; si tot mai putin, catre 60 de ani.
Iata cum lucreaza 7-keto in organism: metabolismul e un mecanism reglat la o anumita viteza. Daca e lent, organismul acumuleaza grasime. Daca e rapid, ai mai multi muschi. Cand acumulam grasime, se vede in zona burtii. 7-keto permite sa-ti "aduci" metabolismul unde vrei sa fie; stimuleaza tiroida si factorii energetici din celule. In felul acesta, transforma grasimea in muschi si apoi FIXEAZA metabolismul la nivelul dorit. Trebuie luate cate 200 mg pe zi, secretul fiind impartirea dozei: jumatate dimineata si jumatate seara.
S-a efectuat un studiu in care subiectii au luat 7-keto timp de 2 luni, au tinut dieta si au facut miscare, deci nu inseamna ca acestea sunt excluse si s-au obtinut rezultate spectaculoase.

Suplimentul  FORSKOLINA
Forskolina se gaseste in radacina unei plante din familia mentei, fiind folosita de mii de ani pentru tratarea afectiunilor inimii, dar ajuta si organismul la arderea grasimii. Cercetatorii cred ca declanseaza reactii care fac grasimea sa se "topeasca". Ea creeaza un adevarat "furnal" in celulele corpului. Incalzind aceste zone, ardeti mai multe grasimi. Deci grasimea este cea vizata, nu muschii. Trebuie sa luati dimineata 125 mg, din compusul cu 20% forskolina.

 Semintele de CHIMEN ("caraway seeds")
Acestea combat balonarea. Bogate in vitamine si saruri minerale, sunt foarte bune pentru digestie si combat balonarea, impiedicand burta sa atarne peste pantaloni.

RELORA
Stresul este principalul motiv pentru care ne ingrasam. Suplimentul de RELORA este potrivit pentru combaterea stresului. Este facut din doua plante, folosite de mii de ani de catre chinezi pentru relaxare. Specialistii cred ca Relora regleaza hormonul de stres, cortizolul, care poate cauza grasimea de pe burta. Atunci cand te stresezi, eliberezi cortizol in sange, acesta ajunge si depoziteaza grasime in zona de pe burta. Sfatul doctorului Oz este luarea a cate 250mg pe zi, cate o pastila la fiecare masa (3x250mg). In acest fel, iti va scadea nivelul de cortizol, mai ales noaptea.

Deci, daca ati ajuns la 40 de ani, incercati 7-keto. Nu ardeti grasimile? Luati forskolina, care va stimula energia interioara si arderea grasimilor. Daca aveti probleme cu balonarea, luati seminte de chimen iar daca aveti probleme cu stresul - incercati relora.

Dar nu puteti slabi daca va e tot timpul foame. Iata mancaruri-minune care va fac foamea sa dispara.  Obiceiul compulsiv de a manca provine din nivelul scazut de serotonina - una dintre substantele ce regleaza organismul. Acelasi hormon provoaca insa si depresie si anxietate. Dar a aparut o metoda revolutionara de a va potoli apetitul: EXTRACTUL DE SOFRAN. El va anihileaza pofta de a manca prea mult. Cand mancati carbohidrati, se secreta anumite substante in creier: serotonina, epinefrina, dopamina etc. Acestea creeaza senzatia de placere, asa ca va simtiti eliberati de griji. Daca luati o pastila de sofran, aceasta ajunge in intestin si apoi in creier, unde creeaza aceeasi senzatie. Obtineti, asadar, aceeasi senzatie de usurare, fara a recurge la consumul de carbohidrati. Cand alegeti sa mancati carbohidrati, ii oferiti creierului un sprijin temporar, dar cresteti in greutate. De aceea, e mai bine sa folositi sofranul. Cautati extractul de sofran, trebuie sa luati 88 mg pe zi (amestec denumit "satiereal"). A fost dat unor oameni care au avut voie sa manance orice. Consumand sofran, au ciugulit mai putin si au slabit, chiar daca au avut voie sa manance tot ce voiau.Important e sa depasiti nevoia de hrana a creierului.

CUM SCAPAM DE STRES IN 5 MINUTE?
Autorul cartii "Sapte legi spirituale ale succesului", Deepak Chopra ne da cateva sfaturi ca in 5 minute pe zi sa reusim sa ne relaxam.
Cand meditezi, ti se linisteste mintea, corpul, iti scad: pulsul, tensiunea, hormonii (adrenalina si cortizolul), iti stimuleaza sistemul imunitar etc.
Prima prejudecata cu privire la meditatie este ca nu trebuie sa ai ganduri. Insa Deepak Chopra sustine contrariul, deoarece gandurile fac parte din meditatie. Nu trebuie sa-ti golesti mintea de ele. O a doua prejudecata e ca oamenii spun ca nu au timp. Insa studiile arata ca, daca meditezi regulat timp de cinci ani, varsta ta biologica va fi cu 12 ani mai mica decat cea cronologica. Asadar, cateva minute de meditatie zilnica iti castiga 12 ani. Daca aveti timp sa va spalati pe dinti in fiecare zi, atunci aveti timp si sa meditati.
Iata cum procedezi. Pentru inceput, te descalti.  Primul pas este sa stai comod, cu spatele relativ drept, stand jos pe podea.  Incrucisezi picioarele si tii mainile confortabil (usor sprijinite pe genunchi).Inchide ochii. Apoi spui o mantra simpla: SHIVO ...HAM! Dupa ce repeti de 3 ori, spui aceleasi cuvinte fara sa misti buzele sau limba. Deci nu cu voce tare, ci doar mental. Apoi, evoca experienta iubirii. Gandeste-te la cineva drag; devino acum constient, trezeste-ti inima si intreaba-te ce-ti doresti cu adevarat. Reflecteaza 1 minut la asta; este o intrebare foarte importanta. Dupa aceea, relaxeaza-te si deschide ochii. Aceasta este insiruirea, daca faci asa iti vei schimba viata. Cele 5 minute pot avea un impact urias.

4 SECRETE ale lui Deepak Chopra de a combate STRESUL
 1. MIC-DEJUN ANTI-STRES - cu asa ceva trebuie sa incepi ziua:
- felii de rosii si de castravete, peste care putem pune ulei de masline, un ou fiert (pentru proteine). Dupa aceea, beti putin ulei de in (1 lingura, ca si cum ar fi un sirop de tuse). Acesta contine acizi omega 3 si scade hormonii ce provoaca stresul.
2. Ia un SUPLIMENT denumit "ENDORPHINATE" , creat chiar de catre Deepak impreuna cu alti doi savanti (de la firma Pondera). Contine diferite substante, vitamina B si alte cateva. Este o combinatie de asa-numitii "adaptogeni", care combat hormonii de stres. Se iau 2 pastile dimineata si 2 dupa-amiaza.
3. Deepak mananca o gustare numita "Chyawanprash", nume indian care inseamna "agrise indiene". Contine multe condimente si plante, dar mai ales "amla", cu vitamina C. Aceasta din urma impiedica eliberarea hormonilor de stres. Se ia ca atare sau se pune peste diferite alimente.
4. Ultimul lucru pe care-l face Deepak sunt exercitiile de respiratie, numite "ujjayi" sau respiratia Darth Vader. E putin altfel decat meditatia, fiindca aceea se face cu ochii inchisi iar aceasta - cu ei deschisi. Deschideti gura si respirati asa: inspirati pe nas, contractati gatul si faceti un zgomot din el in timp ce expirati (puneti o palma in fata gurii).
http://www.youtube.com/watch?v=6JDNtRFMssA
Zgomotul care se aude este ca vantul care trece printr-un tunel.
Apoi, practicati aceasta MUDRA - adica gest al mainii, ca sa va deschideti pieptul si sa va miscati diafragma (lipiti unul de altul degetul mare de aratator si tineti palmele in sus). Ochii raman deschisi. Respirati asa de 5-10 ori si imediat pulsul o sa va scada, va veti simti relaxati si nu veti simti stresul.


Un ultim sfat pe care Deepak ni-l da si pe care el insusi il face: se uita la casete cu "Camera ascunsa" pentru ca, sustine el, nimic nu reduce stresul mai bine ca o gluma! Nu poti sa fii stresat si sa glumesti in acelasi timp.


DUREREA DE SPATE: pentru combaterea ei, doctor Oz recomanda ghimbirul si Boswellia (pastile homeopate). Fie iei ghimbir la punga (1 lingurita de praf), fie tai felii subtiri din ghimbir natural (sau se rade). Contine substante cu proprietati antiinflamatorii mari ("gingerols" se numesc). Combini asa ceva cu 300 mg de Boswellia si este solutia perfecta ca sa scazi durerea. Cea mai buna metoda sa le iei este sa faci un cocktail. Pentru mai multe informatii, cititi aici: http://www.doctoroz.com/videos/7-natural-pain-solutions?page=2

DUREREA DE ARTICULATII - cel mai bun leac e dat de ALGELE ROSII ("red mineral algae"). Se iau cam 2400 mg pe zi. Sunt bogate in calciu, magneziu si bor. Puteti lua si pe termen lung, daca aveti dureri cronice.

DUREREA DE DINTI - Se ia un catel de usturoi si se adauga sare (sau poti folosi pasta de usturoi). Se pune pe dintele care doare, se musca apoi ca sa iasa sucul. (2-3 catei +1/2 lingurita sare). Usturoiul are mari proprietati antimicrobiene. E foarte bun si daca ai vreo infectie.Sarea deshidrateaza zona, reducand astfel durerea.

DURERILE DE SINUS - Nu necesita nicio pastila si nici un supliment! E ceva ce poti face singur si se numeste "murmurat". In sinusurile noastre exista un gaz numit OXID NITRIC. Cand murmuri, sinusurile se deschid, acest gaz crescand de 15 ori (adica cu 1500% mai mult). Iti face membranele din cap sa vibreze si ajuta aerul sa circule mai bine. Pare un fleac, dar e ceva foarte eficient. Trebuie insa sa insisti, asa ca alege un cantec care-ti place si murmura-l ceva timp (~1 ora).


29.11.12